Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Neversoft αποτελεί και επίσημα παρελθόν

Η Neversoft, η οποία έχει βάλει την υπογραφή της σε γνωστές παραγωγές, όπως είναι οι σειρές Tony Hawk και Guitar Hero, αποτελεί από τις 10 Ιουλίου του 2014 και επίσημα παρελθόν. Ωστόσο η ομάδα αποχώρησε από το στούντιο με… στιλ. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε μέσα από τα παρακάτω tweets, οι (πρώην πλέον) develoeprs της Neversoft πραγματοποίησαν το δικό τους «τελετουργικό αποχαιρετισμού».


Σημειώνεται, τέλος, ότι έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως η Neversoft Entertainment αναμένεται να συγχωνευθεί με την Infinity Ward και σύμφωνα με τον CEO της Activision Eric Hirshberg, το νέο σχήμα θα συνεχίσει να λειτουργεί κάτω υπό την ίδια ονομασία (Infinity Ward), ενώ θα υπάρχει απόλυτη «συμμετρία» μεταξύ των δύο ομάδων, μιας και συνεργάστηκαν στο παρελθόν για την ανάπτυξη του Call of Duty: Ghosts.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*