Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony δημοσιεύει νέα πατέντα για το backwards compatibility του PlayStation 5

*
Πριν λίγες ώρες η Sony Interactive Entertainment δημοσίευσε μια νέα πατέντα που περιγράφει την μέθοδο που θα χρησιμοποιεί η λειτουργία backwards compatibility του PlayStation 5 για να τρέξει τα παιχνίδια του PlayStation 4. Αν και στην περιγραφή της ίδιας της πατέντας και της λειτουργικότητας της, δεν γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στα συστήματα για τα οποία απευθύνεται, η αναφορά στις αλλαγές ρολογιών του επεξεργαστή για να ταιριάζουν με το σύστημα που εξομοιώνεται ώστε να γίνεται ομαλή λειτουργία των παιχνιδιών, μας παραπέμπει στην πρόσφατη διαρροή που ήθελε το PlayStation 5 να έρχεται με υποστήριξη τριών λειτουργικών σταδίων. Gen0 – PlayStation 4, Gen1 – PlayStation 4 Pro, Gen2 – PlayStation 5.

H πατέντα καταχωρήθηκε το 2017 και γράφτηκε από τον Mark Cerny. Ελπίζουμε λοιπόν το γεγονός ότι έγινε δημόσια γνωστοποίησή της τώρα, να σηματοδοτεί την υποστήριξη των προηγούμενων συστημάτων της εταιρείας. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*