Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony καταχώρησε νέα πατέντα όπου η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να σας περνάει σημεία που κολλάτε

*
Η Sony καταχώρησε μια πατέντα, σύμφωνα με την οποία η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να αναλαμβάνει πρωτοβουλία και να βοηθάει τον παίκτη κατά τη διάρκεια του gameplay. Η πατέντα μαρτυρά μια μέθοδο βοήθειας από την τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να βοηθήσει σε διάφορα σημεία τον παίκτη, μαθαίνοντας -όσο ο ίδιος παίζει- και αρκετές πληροφορίες για το στιλ του. Η γενικότερη ιδέα είναι πως η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να αναλαμβάνει δράση όποτε το αποφασίσει ο χρήστης και να ολοκληρώνει διάφορες δοκιμασίες που ίσως του είναι σχετικά δύσκολες. Ακόμη, ο χρήστης θα μπορεί να ορίσει την ΑΙ να αναλάβει δράση σε ένα multiplayer game, όσο ο ίδιος καλείται να απομακρυνθεί από την οθόνη του. Υπενθυμίζεται ότι η Sony ασχολείται έντονα με τα της τεχνητής νοημοσύνης από το 2019 και ίσως στο άμεσο μέλλον δούμε μια τέτοια εφαρμογή. Αντίστοιχες επενδύσεις έχει κάνει και η Microsoft, εξαγοράζοντας την Marsden Group.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*