Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix ανακοίνωσε τα Final Fantasy VII: The First Soldier και Final Fantasy VII: Ever Crisis (videos)

*
Πέραν της ανακοίνωσης του Final Fantasy VII Remake Intergrade, η Square Enix ανακοίνωσε δύο ακόμη Final Fantasy VII games, τα Final Fantasy VII: The First Solider και Final Fantasy VII: Ever Crisis. Οι δύο τίτλοι θα κυκλοφορήσουν σε κινητά και tablets και έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ γύρω από την ιστορία του βασικού game. Το Final Fantasy VII: The First Soldier είναι ένα battle royale που λαμβάνει χώρα 30 χρόνια πριν τα γεγονότα του αρχικού game στη Midgar και ο παίκτης συμμετέχει ως υποψήφιος SOLDIER. Η δράση του περιλαμβάνει στοιχεία third person shooter και μάχης Final Fantasy και αναμένεται το 2021 για iOS και Android.



To Final Fantasy VII: Ever Crisis είναι single player game που καλύπτει όλη την ιστορία του Final Fantasy VII, θα εκμεταλλεύεται τις οθόνες αφής των φορητών συσκευών και θα κυκλοφορήσει το 2022 για iOS και Android. Δείτε παρακάτω ένα σχετικό trailer του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*