Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και η AMD στο παιχνίδι της εικονικής πραγματικότητας με το Sulon Q

H AMD ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την κατασκευή ενός εντελούς δικού της VR Headset. Πρόκειται για το Sulon Q, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία έχει κατασκευαστεί με προοπτική τόσο virtual όσο και augmented reality, ενώ δεν χρειάζεται την παρουσία PC για να λειτουργήσει. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της AMD, το headset φέρει τον επεξεργαστή AMD FX-8800P και συνδυάζεται με κάρτα γραφικών τάξης R7 και αρχιτεκτονικής Graphics Core Next. Υποστηρίζει Direct X 12 και Vulkan, ενώ είναι ικανό να προσφέρει οπτική απεικόνιση σε επίπεδο κονσολών, στην οθόνη του η οποία είναι ανάλυσης 2560x1440.



Αν και δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή διάθεσης, με την GDC 2016 να λαμβάνει χώρα αυτήν την εβδομάδα, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε γίνει σοφότεροι. Μέχρι τότε, μπορείτε να μάθετε τις πρώτες πληροφορίες για το Sulon Q, είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του είτε μέσω του video που συνόδευε την ανακοίνωση της AMD:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*