Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καλοκαίρι του 2021 η κυκλοφορία του The Good Life (trailer)

Το The Good Life θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021 σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam, ανακοίνωσαν The Irregular Corporation και White Owls Inc. Πρόκειται για ένα RPG μυστηρίου από το δημιουργό των Deadly Premonition και D4, κύριο Hidetaka “Swery” Suehiro.

Η Naomi Hayward βρίσκεται πλέον μακριά από το σπίτι της, καθώς της έχει ανατεθεί από την εφημερίδα να λύσει το μυστήριο της αγγλικής πόλης Rainy Woods. Πρόκειται για την πιο "ευτυχισμένη" πόλη στον κόσμο. Με εφόδιο τη φωτογραφική της μηχανή επισκέπτεται την πόλη και ανακαλύπτει ότι κρύβονται διάφορα μυστικά. Θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσεις τις νέες της δυνατότητες για να μάθει την αλήθεια. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*