Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κανένας περιορισμός στο ρυθμό ανανέωσης της PC έκδοσης του Black Ops 4

*
Activision και Treyarch δημοσίευσαν νέες πληροφορίες για το πολυαναμενόενο Call of Duty: Black Ops 4, πέρα από τα όσα ανακοινώθηκαν στο ζωντανό reveal event. Καταρχάς, η PC έκδοση του παιχνιδιού θα είναι προσβάσιμη μέσω του Battle.net client της Blizzard Entertainment. Treyarch και Beenox συνεργάζονται με τη Blizzard, προκειμένου να μεταφέρουν τα social systems του client, την ασφάλεια και τη σταθερότητα των servers, στη multiplayer εμπειρία του παιχνιδιού. Παράλληλα, πάντοτε μιλώντας για την PC έκδοση, δεν θα υπάρχουν περιορισμοί στο frame rate, η ανάλυση θα φτάνει τα 4Κ με υποστήριξη HDR και θα επιτρέπεται το customization του οπτικού τομέα, με βάση το hardware που διαθέτει ο κάθε παίκτης. Το ίδιο ακριβώς θα ισχύει για το σύστημα χειρισμού. Το Call of Duty: Black Ops 4 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 12 Οκτωβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*