Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κύμα τίτλων Resident Evil έρχεται στο Nintendo Switch

*
Η Capcom ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια σειρά από τίλους της σειράς Resident Evil στο eShop του Nintendo Switch. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2019  και πρόκειται για τα Resident Evil HD Remaster, Resident Evil 0 και Resident Evil 4, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 28 Φεβρουαρίου. Φυσικά, και τα τρία αυτά παιχνίδια είναι ήδη διαθέσιμα στις υπόλοιπες κονσόλες νέας γενιάς (μεταξύ άλλων), η κυκλοφορία τους όμως στο Switch ενδεχομένως να δώσει την ευκαιρία σε ένα νέο κοινό να τα δοκιμάσει, μιας και η κονσόλα της Nintendo σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Άργησε να εμφανιστεί το RE4 στο Switch και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Πάω στοίχημα ότι κρατάνε σκορ με την Bethesda. RE4 - Skyrim, ποιο θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες εκδόσεις/πλατφόρμες.

    • kostasfil
    • Καλώς ή κακώς, το re4 όσες φορές και να το αγοράσω, ποτέ δεν θα είναι αρκετές. Θα περνάει τέλεια η ώρα με το re4 σε φορητή κατάσταση.
      Αν και νομίζω ότι έχει χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία για το switch. Και αυτή είναι ότι θα μπορούσε να έβγαινε ένα νέο resi φορητό ή γενικά νέας κοπής παιχνίδια και όχι να έχουμε επανακυκλοφορίες των επανακυκλοφοριών.
      Αλλά θα το αγοράσω παραυτα.!

*