Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μάχες σε παγωμένα τοπία στο νέο trailer του Scavengers

Η Midwinter δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο PvPvE co-op shooter, Scavengers. Στο Scavengers οι παίκτες μετατρέπονται σε νεαρούς εξερευνητές που δουλεύουν σε αντίπαλες ομάδες και αγωνίζονται να επιβιώσουν σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί ο παγετός.

Τα στοιχεία PvP και PvE συνδυάζονται αρμονικά και το αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία με μεγάλη ένταση και ποικιλία όσον αφορά το gameplay. Οι παίκτες θα πρέπει να παλέψουν με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, του κυνηγούς της φύσης αλλά και τους αντίπαλους που ελέγχονται από το AI. Επίσης, ο κόσμος του παιχνιδιού υπόσχεται εξερεύνηση, επιβίωση και μάχες. Αν θέλετε να τα καταφέρετε, θα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα τη συνεργασία.


Το θα κυκλοφορήσει μέσω Steam Early Access στις αρχές του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*