Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαζικές απολύσεις 800 ατόμων από την Activision Blizzard

*
Η φήμη περί μαζικών απολύσεων στην Activision Blizzard επιβεβαιώθηκε τελικά με την εταιρεία να ανακοινώνει περικοπές θέσεων για 800 άτομα, παρά τα έσοδα ρεκόρ για το 2018! Οι θέσεις θα κοπούν από Activision, Blizzard και King και θα αφορούν κυρίως σε θέσεις που δεν εμπλέκονται με το κομμάτι του game development. O πρόεδρος της Blizzard J. Allen Brack τόνισε χαρακτηριστικά σε υπαλλήλους πως ο όγκος μερικών ομάδων είναι μεγαλύτερος από αυτόν που απαιτείται και ως εκ τούτου θα πρέπει να προχωρήσουν οι σχετικές απολύσεις. Ειδικά στην Blizzard, τα άτομα που έχασαν τη δουλειά τους εντάσσονταν σε τομείς όπως το publishing και τα eSports.



Η εταιρεία δήλωσε πως θα δώσει ένα ικανοποιητικό πακέτο σε όσους χάσουν τη δουλειά τους. Το…αστείο στην όλη υπόθεση είναι πως ο CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick, σημείωσε στους επενδυτές πως «για άλλη μια φορά, η εταιρεία πέτυχε έσοδα ρεκόρ το 2018, αλλά παρόλα αυτά θα προχωρήσει σε περικοπές λόγω κάποιων στόχων που δεν πιάστηκαν και των μειωμένων εκτιμήσεων για το 2019». Η Square Enix -προς τιμήν της- έσπευσε να ανακοινώσει άμεσα πως ενδιαφέρεται να περάσει από συνεντεύξεις άτομα που έχασαν τη δουλειά τους, με σκοπό να ενισχύσει διάφορα τμήματά της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*