Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με ισχυρή δόση από Assassin's Creed τα νέα Deals with Gold

*
Ο Major, Larry Hryb, Nelson είναι πάντοτε πιστός στο εβδομαδιαίο ραντεβού αναγγελίας των Deals with Gold για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold της Microsoft. Το τρέχον επταήμερο οι κάτοχοι Xbox One και Xbox 360 έχουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να προσθέσουν στη συλλογή τους πρωτοκλασσάτους τίτλους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η λίστα για όσους διαθέτουν Xbox One περιλαμβάνει τα Αssassin's Creed IV Black Flag, Assassin's Creed Chronicles, Assassin's Creed Origins, Assassin's Creed Triple Pack, Assassin's Creed Rogue Remastered, Burnout Paradise Remastered, Destiny 2, EA Sports UFC 3, For Gonor Gold Edition, Killing Floor 2, Outlast 2, Metro Last Light Redux, Styx: Master of Shadows, The Council: Complete Season, The Surge, XCOM 2 και πολλά άλλα. Για τους κατόχους Xbox 360 στη σχετική λίστα υπάρχουν τα Assassin's Creed, Assassin's Creed III, Assassin's Creed IV Black Flag, Farming Silmulator 15, Handball 16 κ.α. Οι προσφορές ισχύουν μεχρι την Τρίτη 15 Μαΐου, ώρα Ελλάδας 13:00. Για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να επισκεφτείτε το blog του Major Nelson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*