Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα καθυστέρηση για το Update 1.0.0 του eFootball 2022, αποζημιώσεις για το paid content

*
Δεν μαζεύεται η κατάσταση με την Konami και το eFootball 2022, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πάει ακόμη πιο πίσω το σημαντικό update 1.0.0 του τίτλου. Η Konami σημείωσε σε ανάρτησή της πως «καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως χρειάζεται περισσότερες χρόνος για να προσθέσουμε το νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι, όπως το νέο mode, καθώς και την υποστήριξη για κινητά και φορητές συσκευές γενικότερα». Το update 1.0.0 πάει πλέον για την άνοιξη του 2022, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται το patch 0.9.1 που υπόσχεται βελτιώσεις σε αρκετά σημεία, τουλάχιστον για αυτά που εντοπίστηκαν στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας. Σε ό,τι αφορά το eFootball 2022 Premium Player Pack, η εταιρεία ανακοίνωσε πως το αποσύρει και πως προχωράει σε αποζημιώσεις για όσους το έχουν αγοράσει (ανάλογα με την πολιτική κάθε πλατφόρμας).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*