Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες λεπτομέρειες για την επίθεση hackers στην Capcom

*
Η Capcom έδωσε νέες πληροφορίες για την επίθεση που δέχτηκε στις αρχές του Νοεμβρίου. Όπως αποκάλυψε, με δελτίου τύπου, από την επίθεση διέρρευσαν προσωπικά στοιχεία της εταιρίας, των εργαζομένων και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί πως έχουν εκτεθεί, εκθέσεις πωλήσεων, οικονομικά στοιχεία, και εννέα αντικείμενα από τις προσωπικές πληροφορίες νυν και πρώην εργαζομένων. Μέσα σε αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν, ονόματα, διευθύνσεις, αριθμοί τηλεφώνου, και ακόμα και φωτογραφίες των εμπλεκομένων. Αν και ακόμα δεν μπορούν να είναι σίγουροι για όλες τις πληροφορίες που διέρρευσαν, επιβεβαιώνουν πως σε αυτές δεν περιλαμβάνεται κανένας αριθμός πιστωτικών καρτών.

Πέρα από τις προσωπικές πληροφορίες, είναι μεγάλος και ο αριθμός εταιρικών πληροφοριών που κυκλοφορούν online, αυτές φυσικά, σχετίζονται και με παιχνίδια της Capcom. Μέσα από screenshots μαθαίνουμε, πως ετοιμάζεται μια καινούργια συλλογή παιχνιδιών Ace Attorney, για PlayStation 4 και Nintendo Switch. Από τα οικονομικά στοιχεία που διέρρευσαν, αυτό που ξεχωρίζει είναι τα ποσά που έδωσε η Google, για να γίνει port του Resident Evil 7 και του Resident Evil Village στο Google Stadia.


Δυστυχώς, φαίνεται πως η ταλαιπωρία δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς το γκρουπ που έκανε τις επιθέσεις μάλλον έχει και άλλες πληροφορίες στην διάθεση του, μένει να δούμε τι και πότε θα διαρρεύσει. Η Capcom απολογήθηκε για ότι συνέβη και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποφύγει κάτι παρόμοιο στο μέλλον.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*