Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο βίντεο για τη Mizuchi Rendering Engine

Με αφορμή την παρουσία της στο επερχόμενο GDC 2015, η Silicon Studio έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για την rendering engine Mizuchi, η οποία αναπτύσσεται για PC και PlayStation 4. Παράλληλα, μέσα από το παρακάτω οπτικοακουστικό υλικό, η ομάδα μας δίνει περισσότερες πληροφορίες τόσο για την προηγμένη μηχανή όσο και για τη νέα τεχνολογία optics middleware Yebis 3 και την cross-platform game engine Paradox. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο στη συνέχεια, ενώ υπενθυμίζεται ότι το GDC 2015 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο San Francisco από 2 έως 6 Μαρτίου.



Κι όμως, αποκαλύφθηκε νέο horror game για το Dreamcast, 25 χρόνια μετά το τέλος ζωής του (trailer)

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*