Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο teaser trailer για το Shadow Man: Remastered

Η Nightdive Studios δημοσίευσε ένα ακόμα teaser trailer για το Shadow Man: Remastered, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, GOG).

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Shadow Man είναι ένας γενναίος και παντοδύναμος υπερήρωας, που προστατεύει την ανθρωπότητα από τους δαίμονες που θέλουν να την καταστρέψουν. Το original Shadow Man αναπτύχθηκε από την Acclaim Studios και κυκλοφόρησε το 1999, για PC, PlayStation, Nintendo 64 και Dreamcast.


Η νέα έκδοση θα προσφέρει υποστήριξη για οθόνες 4Κ, βελτιώσεις στα γραφικά και τους φωτισμούς, αναβαθμισμένα ηχητικά εφέ, περιεχόμενο που δεν είχε περιληφθεί στην αρχική κυκλοφορία και υποστήριξη για HDR.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LIONHEART
    • Ατελείωτο λιώσιμο με το συγκεκρυμμένο απο τα πρωτα παιχνίδια που ειχα πάρει στο dreamcast δεν ξέρω αν μπορώ να ασχοληθώ θα με έψηνε ενα remake καλύτερα...και προς θεού οχι το 2 που βγήκε μια μεγάλη αποτυχια στο ps2

*