Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το World War Z

*
Οι Focus Home Interactive και Saber Interactive δημοσίευσαν ένα καινούργιο trailer για το World War Z, στο οποίο δίνονται λεπτομέρειες για το gameplay του νέου co-op shooter. Η αφήγηση έρχεται από τον Oliver Hollis-Leick, Creative Director της Saber Interactive. Το νέο αυτό παιχνίδι φέρει 4 επεισόδια με 3 κεφάλαια έκαστο σε Νέα Υόρκη, Ιερουσαλήμ, Μόσχα και Τόκυο, με τον παίκτη να καλείται να επιλέξει μεταξύ classes και όπλων πριν από το κάθε κεφάλαιο. Κάθε session λέει τη δική του μοναδική ιστορία επιβίωσης με τη βοήθεια του AI director που “μαθαίνει” τον τρόπο με τον οποίο παίζει ο παίκτης και προσαρμόζεται ανάλογα. Το World War Z κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*