Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer με έμφαση στην ταχύτητα για το The Wonderful 101: Remastered

*
Η Platinum Games δημοσίευσε ένα νέο trailer για το The Wonderful 101: Remastered, εστιάζοντας στην ταχύτητα. Το υλικό έχει διάρκεια 60 δευτερολέπτων και παρουσιάζει το βασικό cast του τίτλου, τις Unite Morph abilities και τα τρομερά boss battles. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία σε PC, PS4 και Nintendo Switch, μετά από μια τρομερά πετυχημένη καμπάνια υποστήριξης στο Kickstarter. Το αρχικό game κυκλοφόρησε το 2013 ως αποκλειστικό της Nintendo και πλέον μεταφέρεται και σε άλλες πλατφόρμες με τη βοήθεια του κοινού. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως το The Wonderful 101: Remastered είναι η πρώτη από τις 4 ανακοινώσεις που είχε ετοιμάσει το ταλαντούχο στούντιο για αυτήν την περίοδο. Περισσότερα για το game, στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*