Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer παρουσιάζει τα cinematics του Blade Runner: Enhanced Edition

Η Nightdive Studios δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Blade Runner: Enhanced Edition, όπου παρουσιάζονται τα βελτιωμένα cinematics. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) μέσα στο 2020.

Το αρχικό game ήταν βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του 1982 και κυκλοφόρησε με την υποστήριξη της Westwood Studios. Πρωταγωνιστής του ήταν ο ντετέκτιβ Ray McCoy, οποίος βρίσκεται στο κυνήγι επαναστατών σε μια μελλοντική εκδοχή του Los Angeles. Το παιχνίδι κατάφερε να πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα και να βραβευτεί ως ο τίτλος της χρονιάς στα DICE Awards.


Η Blade Runner: Enhanced Edition θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση που θα βασίζεται στην KEX game engine (χρησιμοποιήθηκε για τα remasters Turok και System Shock) και θα προσφέρει πιο λεπτομερή μοντέλα, καλύτερα animations, αλλά και υποστήριξη widescreen, πληκτρολόγιων, ποντικιών και χειριστηρίων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*