Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer παρουσιάζει τους Disciples του Rogue Lords

Nacon, Cyanide Studio και Leikir Studio παρουσίασαν ένα νέο trailer για το dark fantasy roguelike Rogue Lords, μέσω του οποίου δίνονται λεπτομέρειες για τους Disciples.

Στην αρχή κάθε προσπάθειας στο Rogue Lords, δημιουργείτε μία ομάδα που αποτελείται από τρεις Disciples. Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του αμυντικές και επιθετικές ικανότητες και κανένας δεν περιορίζεται σε έναν και μοναδικό ρόλο. Διαμορφώνετε την ομάδα σας ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού που σας ταιριάζει και προσαρμόζετε τις δυνατότητες των Disciples στα in-game events, όπου θα κληθείτε να κατατροπώσετε τους πλέον ισχυρούς αντιπάλους. Θα πρέπει να διαλέξετε διαφορετικούς συνδυασμούς από spells και curses, για να χτίσετε διαβολικές συνεργασίες.


Το Rogue Lords θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*