Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Νέο video του Death Stranding παρουσιάζει το Safe House και τις δυνατότητες παραμετροποίησης

*
Ο Hideo Kojima συνέχισε με την παρουσίαση του Death Stranding στην TGS 2019 και το Σάββατο παρουσίασε το Safe House του παιχνιδιού. Το Safe House αποτελεί τον ιδιωτικό χώρο του Sam Bridges όπου μπορεί να ξοδέψει χρόνο με τον εαυτό του αλλά και την παραμετροποίηση του εξοπλισμού του. Το μέρος μοιάζει στην λογική του με την Motherbase του Metal Gear Solid V και σύμφωνα με τον Kojima σε αυτό το μέρος δεν ελέγχουμε τον Sam αλλά μια ψυχή που μέσω αυτής εκτελούμε τις κινήσεις του χαρακτήρα.

Σε παλαιότερο βίντεο είδαμε τον χαρακτήρα μας να χρησιμοποιεί τα σωματικά του υγρά για να δημιουργήσει το περιβάλλον ένα μανιτάρι και από το νέο βίντεο φαίνεται πως η διαδικασία αυτή βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων κρυστάλλων για την βελτίωση των όπλων μας. Πέρα από τον οπλισμό μας θα μπορούμε να διαμορφώσουμε το δωμάτιο αλλά και τον ρουχισμό του χαρακτήρα μας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:Το Death Stranding αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 8 Νοεμβρίου 2019. 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Kojima Productions

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Sony (SIE)

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  Sony

 • PEGI

  18+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
 • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!