Η Nintendo αναδεικνύεται ο νικητής της δικαστικής διαμάχης που είχε με τις Technology Properties Limited LLC, Phoenix Digital Solutions LLC και Patriot Scientific Corporation, οι οποίες είχαν ισχυριστεί ότι οι τεχνολογίες που χρησιμοποίησε η εταιρεία του Κιότο για την κατασκευή των Nintendo 3DS και Nintendo DSi δεν της ανήκαν. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου αποφάσισε ότι η Nintendo δεν παραβιάζει σε καμία περίπτωση τις εν λόγω πατέντες ευρεσιτεχνίας.

Αυτή είναι μία σημαντική νίκη της ιαπωνικής εταιρείας, αλλά ήδη έχει υποστεί μία σημαντική απώλεια από τις αντίστοιχες πατέντες που σχετίζονται με την τεχνολογία τρισδιάστατης απεικόνισης του Nintendo 3DS. Έτσι, πλέον θα πρέπει να καταβάλει δικαιώματα για κάθε σύστημα που πωλείται.
Μια σημαντική αλλαγή φέρνει το νέο update του Assassin’s Creed Black Flag Resynced
εγώ τώρα γιατί δεν κατάλαβα τι έχει γίνει;;αφού είχε χάσει τη δική για την πατέντα του 3ds και πρέπει να πληρώνει δικαιώματα για κάθε κονσόλα,πώς τώρα βγαίνει κερδισμένη ότι δεν παραβιάζει τις ενλόγω ευρεσιτεχνίες;και το άναποδο...αφού βγήκε κερδισμένη γιατί πρέπει να εξακολουθεί να πληρώνει;
@gamerlover προκειται για δυο διαφορετικες δικες που αφορουν διαφορετικες πατεντες. Την πατεντα του 3d εχασε, αυτη που κερδισε τωρα αφορα χρηση αλλης τεχνολογιας.