Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Steam Game Festival: Summer Edition με πάνω από 900 playable demos

*
Οι καλοκαιρινές προσφορές του Steam ξεκίνησαν με το Steam Game Festival: Summer Edition να φέρνει στους gamers και πάνω από 900 playable demos. Το event θα δώσει στους gamers τη δυνατότητα να γνωρίσουν πάρα πολλά νέα indie games που θα παρουσιαστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα μέσω σχετικών streams. Στην περσινή χρονιά και στο ίδιο event είχαμε 13 playable indie demos, ωστόσο φέτος ο αριθμός έχει εκτοξευτεί πραγματικά. Το δυσάρεστο είναι πως θα έχετε μόνο μέχρι τις 22 Ιουνίου για να απολαύσετε αυτές τις δοκιμαστικές εκδόσεις, οπότε αρχίστε να διαλέγετε από τώρα. Για να βρείτε τις προσφορές και τους τίτλους του Steam Game Festival: Summer Edition, απλά μπείτε στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας και ακολουθείστε τις σχετικές οδηγίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*