Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Sound Blaster GC7: Μεγάλος διαγωνισμός - Κερδίστε την Sound Blaster GC7 από την Creative για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Enternity.gr! >>
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Πατέντες ευρεσιτεχνίας για glove controller από τη Sony

Όπως επισημάνθηκε από χρήστη του NeoGAF, η Sony κατέθεσε τρεις πατέντες ευρεσιτεχνίας για το δικό της glove controller. Σύμφωνα με τις εν λόγω πατέντες, το γάντι θα αποτελείται από έναν flex sensor (αισθητήρα) για να καταγράφει τις θέσεις των δαχτύλων, έναν αισθητήρα επαφής και μια μονάδα επικοινωνίας για την αποστολή δεδομένων στην οθόνη ενός VR headset.

Η συσκευή θα προσφέρει πλήρη διαδραστικότητα, ενώ οι πατέντες αναφέρουν ότι τα “virtual gloves” θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε multi-user game: "virtual gloves may be worn by multiple users in a multi-user game”. Σε μια τέτοια εφαρμογή, οι συνεργαζόμενοι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα γάντια τους για να αγγίξουν και να μετακινήσουν αντικείμενα, για διεπαφή με επιφάνειες, να πατήσουν πάνω ή/και να πιέσουν / πετάξουν αντικείμενα, και να χρησιμοποιήσουν χειρονομίες ή κινήσεις.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κατάθεση μιας πατέντας δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα πρέπει να περιμένουμε και την κυκλοφορία ενός τέτοιου προϊόντος. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία επεξήγηση για το πόσο θα κόστιζε ένα τέτοιο project ή πόσο καλά θα λειτουργούσε στην πράξη.


Στο μεταξύ, το θυμάστε αυτό; 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
    • GamingFun
    • Το μυαλό μου πήγε στο Heavy Rain αλλά μετά θυμήθηκα ότι εκεί ήταν τα γυαλιά όπου χρησιμοποιούσε ένας από τους πρωταγωνιστές για virtual reality. Οπότε άκυρο...

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!