Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερες πληροφορίες για το campaign του Outriders (trailer)

O publisher Square Enix και η developer People Can Fly έδωσαν νέες πληροφορίες και υλικό από το gameplay στο δεύτερο broadcast του Outriders. To "Journey and Structure" μας δίνει μια γεύση για το campaign, τα side-quest, τα companions και το travel system και αποκαλύπτει το περιβάλλον του παιχνιδιού καθώς και τους εχθρούς.

Το "Pyromancer" μας παρουσιάζει το Pyromancer class, συμπεριλαμβανομένου και για ποιόν είναι αυτό το class, πως λειτουργούν τα mechanics του, τα skills, τα abilities και τις passive του. Τέλος, στο "Music of Outriders" μαθαίνουμε πως την μουσική για το παιχνίδι την έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Emmy και 3 φορες υποψήφιοs για BAFTA, Inon Zur.


To Outriders θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam μέσα στο 2020.

Δείτε παρακάτω τα videos





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*