Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότεροι από 12.000 παίκτες ταυτόχρονα στο Grounded

*
Όπως ανακοινώθηκε, το Grounded κατέγραψε περισσότερους από 12.000 παίκτες ταυτόχρονα στο Steam. Πιο συγκεκριμένα ο ακριβής αριθμός είναι 12.543 και σημειώθηκε κατά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού στην πλατφόρμα της Valve.

Το Grounded είναι το νέο survival game της Obsidian, το οποίο συρρικνώνει τον παίκτη σε μέγεθος ζωύφιου τοποθετώντας τον σε δύσκολες καταστάσεις τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσει. Όπως γίνεται αντιληπτό, τα πράγματα για τους παίκτες είναι πολύ δύσκολα και θα πρέπει να μάθουν να επιβιώνουν στο μικρόκοσμο μιας αυλής.


Η ομάδα ανάπτυξης έχει δώσει έμφαση στο σύστημα building, crafting και looting με πολλές δυνατότητες εξερεύνησης του ανοιχτού κόσμου. Επιπλέον υπάρχει ειδική επιλογή που εξαφανίζει τις αράχνες για όσους πάσχουν από αραχνοφοβία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*