Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόκληση θα αποτελεί η οδήγηση μετά την κυκλοφορία του Can’t Drive This

*
Η developer Pixel Maniacs, ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του Can’t Drive This μετά από σχεδόν 6 χρόνια σε Early Access. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε σε ψηφιακή μορφή σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC μέσω Steam στις 19 Μαρτίου, την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή σε PlayStation 5 και PlayStation 4.

Το Can’t Drive This είναι ένα παιχνίδι competitive co-op στο οποίο ένας παίκτης οδηγεί το όχημα και οι υπόλοιποι την ίδια στιγμή χτίζουν την πίστα. Τα οχηματα και οι πίστες είναι πλήρως προσαρμόσιμα, οπότε οι παίκτες μπορούν να τα φέρουν στα προσωπικά τους γούστα. Τέλος τα modes δεν περιορίζονται στο multiplayer, το οποίο αποτελείται από το online με 2 παίκτες και το τοπικό με 4 σε split screen, αλλά υπάρχει και single player για όποιον θέλει να απολαύσει τον τίτλος μόνος του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*