Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το 2D fighting game Blazing Strike

Η Aksys Games και η RareBreed Makes Games δημοσίευσαν το πρώτο trailer για το 2D fighting game Blazing Strike. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από κλασσικά fighting games των Capcom και SNK και φιλοδοξεί να συνδυάσει τον ρομαντισμό του 2D pixel art με μοντερνους μηχανισμούς.

Το Blazing Strike προσφέρει ένα σύστημα τεσσάρων πλήκτρων με έξι normal attacks: light, medium και heavy punches όπως και kicks αλλά και τρείς defense moves: block, guard και parry. Με το Rush Trigger οι μαχητές θα εκτελούν ταχύτατες επιθέσεις και κινήσεις, όμως η χρήση του θα μειώνει το Rush Meter, που όταν μηδανιστεί οι μαχητές θα είναι προσωρινά σχεδόν ανίκανοι να κουνηθούν. Ακόμα, θα υπάρχουν τρία play modes: Story Mode, Arcade Mode και VS Mode, με training, sparring και online match με τη χρήση του Persona AI αλλά και online play με τη βοήθεια του GGPO.


Το Blazing Strike θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam), την Άνοιξη του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*