Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το ALTDEUS: Beyond Chronos για Oculus Quest και Oculus Rift

Η ομάδα ανάπτυξης MyDearest ανακοίνωσε πως το ALTDEUS: Beyond Chronos, ο διάδοχος του VR visual novel Tokyo Chronos, θα κυκλοφορήσει για Oculus Quest και Rift μέσα στο τελευταίο τετράμηνο του 2020. Το παιχνίδι θα έρθει με αγγλικό και ιαπωνικό voice acting, αλλά και με υπότιτλους στα Κινέζικα, Γερμανικά και Γαλλικά.

Στο ALTDEUS: Beyond Chronos βρισκόμαστε 300 χρόνια μετά τα γεγονότα του Tokyo Chronos, όπου η ανθρωπότητα έχει καταστραφεί από τα θανατηφόρα πλάσματα που είναι γνωστά ως Meteroa. Όσοι έχουν επιβιώσει αναζητούν άσυλο σε καταφύγια στην post-apocalyptic εκδοχή της Shibuya στην Ιαπωνία. Η τελευταία ελπίδα των ανθρώπων είναι η Chloe, μια γενεσιολογικά ανεπτυγμένη στρατιώτης που θέλει να βάλει ένα τέλος στην κτηνωδία που κατέστρεψε τον κόσμο.
Μέχρι να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, η MyDearest μας αποκαλύπτει το πρώτο επίσημο trailer του κι εσείς μπορείτε να το παρακολουθήσετε στη συνέχεια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*