Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε παράξενο κόσμο θα μας μεταφέρει το White Shadows (trailer)

Ο publisher Headup Games και η developer Monokel ανακοίνωσαν το black-and-white platformer White Shadows. Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam το 2021.

Το White Shadows είναι μια διαστρεβλωμένη οπτική της σύγχρονης πραγματικότητας, ενδιαφέρουσα, διαλυμένη και ολίγον τι σημαντική. Μερικά χρόνια πριν, ο μεγάλος πόλεμος οδήγησε σε πανδημία η οποία αφάνισε σχεδόν όλη τη ζωή από τη γη. Κανείς δεν είναι ασφαλής έξω από τη White City και λένε πως υπεύθυνα για την πανδημία είναι τα πουλιά. Μόνο ένα αστραφτερό, λευκό παλτό θα σας προστατεύσει από την αρρώστια. Την κατάλληλη απόχρωση θα την κερδίσετε αν δείξετε υπακοή.


Όμως η Ravengirl αποφάσισε να αποδράσει και εσείς ρίχνεστε ολοένα και πιο βαθιά στα σουρεαλιστικά κομμάτια της πόλης. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα αποτελέσετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους κατοίκους της πόλη που είναι μισοί άνθρωποι, μισοί ζώα. Αναζητώντας την αλήθεια γύρω από το λευκό χρώμα και τον κόσμο έξω από την πόλη θα έρθετε αντιμέτωποι με το παρελθόν σας. Τότε θα γίνετε θύμα, θύτης και προφήτης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*