Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα $290 εκ. τα έσοδα της βιομηχανίας video games στη Νότια Αφρική το 2021

*
Η ετήσια αναφορά της African Games Industry για το 2021 αποκαλύπτει ότι οι κάτοικοι της Νότιας Αφρικής ξόδεψεν $290 εκ. για αγορές που σχετίζονται με video games. Συγκριτικά, τα αντίστοιχα ποσά για Νιγηρία είναι $185 εκ., Γκάνα $42 εκ., Κένυα $38 εκ. και Αιθιοπία $35 εκ. Παρά το γεγονός ότι η Νιγηρία βρίσκεται στη δεύτερη θέση των χωρών με τα περισσότερα έξοδα από πλευράς των καταναλωτών, μόλις το 32% των gamers πλήρωσαν για να αγοράσουν κάτι, ενώ με αυτόν τον τομέα της ψυχαγωγίας ασχολείται το 23% του πληθυσμού. Όσον αφορά τη Νότια Αφρική το 43% του πληθυσμού, δηλαδή 24 εκ. ανθρωποι ασχολούνται με video games.

Για το 2022 προβλέπεται πως η συνεργασία ανάμεσα στα studios ανάπτυξης παιχνιδιών που εδρεύουν στην ήπειρο θα αυξηθεί. Ακόμα αναμένονται να αυξηθούν τα ποσά με τα οποία χρηματοδοτούν τον κλάδο οργανισμοί όπως οι Diverse Game Developer Fund, African Game Developer Prototype Fund και Black Game Developer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*