Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη CD Media η διανομή των τίτλων της Kalypso Media

*
Η CD Media ανακοίνωσε μια νέα και ενδιαφέρουσα συνεργασία και συγκεκριμένα την συμφωνία με την Kalypso Media UK για τη διανομή των τίτλων της στην ελληνική αγορά. Η συμφωνία τίθεται σε ισχύ από τις 15 Μαρτίου. Η Kalypso Media Group εδρεύει στη Γερμανία, ειδικεύεται στον τομέα των strategy, roleplaying και simulation games και είναι ενεργή στην αγορά εδώ και 10 χρόνια. Μερικοί από τους πιο γνωστούς τίτλους που έχει υπό την εποπτεία της είναι τα: Tropico 3, Tropico 4, Tropico 5, Sins of a Solar Empire, Dungeons και Dungeons 2.



Μερικές από τις επερχόμενες κυκλοφορίες που θα βρουν οι Έλληνες καταναλωτές στα καταστήματα το επόμενο χρονικό διάστημα είναι οι: Vikings - Wolves of Midgard (PC, PS4, Xbox One), Sudden Strike 4 (PC, PS4), Valhalla Hills - Definitive Edition (PS4, Xbox One), Shadow Tactics - Blades of the Shogun (PS4, Xbox One), Blackguards 2 (PS4, Xbox One), Dungeons 3 (PC, Xbox One, PS4) και Railway Empire (PC, Xbox One, PS4). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*