Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 17 Μαρτίου η κυκλοφορία του νέου The Settlers videogame (trailer)

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε πως το αναμενόμενο The Settlers videogame, που θα επαναφέρει το franchise στο σήμερα της αγοράς, θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου. To κλασικό RTS επιτρέπει και πάλι στους παίκτες να φτιάξουν τη βάση τους, να χτίσουν σε μια νέα γη, να συγκεντρώσουν πόρους και να αναπτύξουν τον πολιτισμό τους, δημιουργώντας και στρατιωτικές μονάδες για την άμυνα και την επίθεσή τους. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC και είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω των Ubisoft Connect και Epic Games Store. Ακόμη, μια closed beta του θα «τρέξει» από τις 20 έως τις 24 Ιανουαρίου (το pre-load θα ξεκινήσει στις 18 του μήνα) για να μπορέσουν ακόμη περισσότεροι παίκτες να πάρουν μια γεύση του τι έρχεται με δύο playable factions και δύο Skirmish modes (1v1 και 2v2), αφού εγγραφούν στο επίσημο site.



Το νέο The Settlers videogame αναπτύσσεται από την Ubisoft Dusseldorf και είναι εμπνευσμένο από τα The Settlers 3 και The Settlers 4, δύο από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του franchise, και χρησιμοποιεί την Snowdrop Engine. Το παιχνίδι θα προσφέρει τρία διαφορετικά game modes, τα single player campaign, Onslaught και Skirmish (solo vs AI, co-op vs AI ή PvP για έως και 8 παίκτες) και θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις, τις Standard Edition, Entdecker Edition (μαζί με physical items και digital unlockables) και Deluxe Edition (με deluxe συσκευασία και δώρα σε ψηφιακή μορφή). Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι στο αναλυτικό Hands On preview μας, εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*