Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα σε PC το Necrobarista (trailer)

Οι publishers Playism και Coconut Island Games και η developer Route 59 Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του cinematic cel-shaded visual novel Necrobarista. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για PC μέσω Steam από 22 Ιουλίου 2020, με τιμή €16,79. Οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 4 και Nintendo Switch θα ακολουθήσουν μέσα στο 2021.

Οι παίκτες καλούνται να ξετυλίξουν το κουβάρι μιας περιπέτειας γεμάτη μυστήριο και μαγεία, όπου όλα εξαρτώνται από το ποιος παραγγέλνει τον καλύτερο ή τον χειρότερο καφέ. Κρυμένο σε ένα στενό σοκάκι βρίσκεται το The Terminal, μια καφετέρια που λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα στη γη των ζωντανών και σε εκείνη των νεκρών και ο καθένας από τους πελάτες μπορεί να είναι ένα φάντασμα από το υπερπέραν. Αυστηροί κανόνες καθορίζουν το χρόνικό διάστημα που τα φαντάσματα μπορούν να περάσουν σε αυτό το κατάστημα, η διοίκηση του οποίου είναι πολύ πιο δύσκολη από ότι μπορεί κανείς να φανταστεί.


Παρακάτω το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*