Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το αμερικανικό γραφείο της Level-5

*
Η Level-5, ομάδα πίσω από τα Ni No Kuni και Yo-Kai Watch, ανακοίνωσε πως κλείνει τη λειτουργία του γραφείου της στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με όσες πηγές γνωρίζουν το θέμα, η εταιρεία άρχισε από τα μέσα της χρονιάς τις απολύσεις προσωπικού και μέχρι και σήμερα δεν είναι γνωστό πόσες θέσεις εργασίας έχει στοιχίσει αυτή η εξέλιξη. Προς το παρόν δεν υπάρχει κιόλας κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία για αυτήν την κατάσταση, αν και είναι εμφανές πως πλέον το βάρος έχει πέσει στο γραφείο της Ιαπωνίας. Τον Ιούλιο του 2019, η Level-5 είχε κλείσει το τμήμα σχεδιασμού της και προς το παρόν παραμένει εντελώς αβέβαιο το μέλλον των γραφείων στις ΗΠΑ. Αναμένουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες, τώρα που και το θέμα έχει πάρει και έκταση σε όλα τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*