Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το PES, η Konami το μετονομάζει σε eFootball και το κάνει ψηφιακό και δωρεάν! (trailer)

*
Η Konami επιβεβαίωσε τελικά πως προχωράει σε σημαντικές αλλαγές στη σειρά PES, αφού την μετονομάζει σε eFootball και την κάνει ψηφιακή και δωρεάν. Το eFootball θα ξεκινήσει από φέτος την πορεία του στην αγορά των videogames και θα κυκλοφορήσει αρχικά για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. Αργότερα θα ακολουθήσει μια έκδοση για Android και iOS. Από τα λίγα που ανακοινώθηκαν αυτή τη στιγμή είναι πως ο τίτλος βασίζεται στην Unreal Engine και πως θα χρησιμοποιεί ένα μηχανισμό με την ονομασία Motion Matching για την ακόμη πιο ρεαλιστική απόδοση των παικτών και των κινήσεών τους στον αγωνιστικό χώρο.



Η ιαπωνική εταιρεία δεσμεύτηκε να προσθέτει τακτικά νέα περιεχόμενο και game modes μετά την κυκλοφορία του eFootball στις αρχές Αυγούστου. Τα ματς μεταξύ Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι δωρεάν στο λανσάρισμα, ενώ αργότερα μέσα στο μήνα θα προσφερθεί ένα team-building mode. Για την έκδοση του PC πάντως, η Konami θα ακολουθήσει το μοντέλο της EA και δεν θα προσφέρει τα new-gen χαρακτηριστικά των PS5 και Xbox Series X/S. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*