Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος η ανάπτυξη νέου υλικού για το StarCraft 2

*
Η Blizzard ανακοίνωσε πως σταματά τις διαδικασίες ανάπτυξης για το StarCraft 2, τουλάχιστον όσον αφορά την παροχή νέου υλικού. Μέσα από ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, η ομάδα ανάπτυξης ξεκαθάρισε τι θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες του τίτλου στο μέλλον. Ο Rob Bridenbecker, executive producer του παιχνιδιού, σχολίασε ότι το πρώτο StarCraft δεχόταν καινούργια patches για περισσότερα από 10 χρόνια μετά το λανσάρισμά του και δήλωσε πως κάτι αντίστοιχο πρόκειται να συμβεί και με το διάδοχό του.

Αυτό σημαίνει πως, αν και δεν έπεται νεότερο υλικό για το παιχνίδι όπως τα Commanders ή τα War Chests, η ομάδα θα συνεχίσει να το υποστηρίζει με νεότερα seasons και τις απαραίτητες διορθώσεις για την ομαλή ροή του. Ο Bridenbecker σημείωσε πως αυτό θα δώσει στην ομάδα την ελευθερία να σκεφτεί πως θα προχωρήσει με το σύμπαν του StarCraft στο μέλλον.


Το StarCraft 2 είναι διαθέσιμο για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*