Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάιο η κυκλοφορία του Those Who Remain (trailer)

Η Wired Productions ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Those Who Remain. Πιο συγκεκριμένα, το psychological horror game της Camel 101 θα λανσαριστεί στις 15 Μαΐου 2020 για PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). Η αντίστοιχη εκδοση για Nintendo Switch αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι.

Με βάση το σενάριο, καθώς τα φώτα σβήνουν το σκοτάδι εγκαθίσταται για τα καλά στην πόλη Dormont. Ψίθυροι περί εξαφανίσεων αρχίζουν να διαδιίδονται από στόμα σε στόμα και ο φόβος αρχίζει να απλώνεται από άκρη σε άκρη της πολιτείας. Κάποια λάθη δεν πρέπει να συμβούν ποτέ, όμως γίνοντα. Ο Edward είχε μια ποιοτική ζωή, δίπλα στην όμορφη γυναίκα του και την υπέροχη κόρη του.


Τώρα όμως, έχοντας πιεί αρκετό whiskey, οδηγεί προς το Dormont, σε μια προσπάθει να τελειώσει τη μυστική του σχέση και λάθη του.

Περισσότερα στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*