Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το καλοκαίρι η κυκλοφορία του Xuan-Yuan Sword VII στις κονσόλες (trailer)

Η Eastasiasoft ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του Xuan-Yuan Sword VII σε PlayStation 4 και Xbox One θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το publishing για την έκδοση του Xuan-Yuan Sword VII στην Δύση θα αναλάβει η Maximum Games σε Αμερική και Ευρώπη, με την έκδοση να διαθέτει υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες όπως αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά και ρωσικά. Το Xuan-Yuan Sword VII έγινε αρχικά διαθέσιμο για PC μέσω Steam παγκόσμιος και για PlayStation 4 στην Ασία τον Οκτώβριο του 2019.

Το Xuan-Yuan Sword VII είναι ένα ARPG που μας ταξιδεύει στην ιστορία και την μυθολογία της Κίνας, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν τον ρόλο του Taishi Zhao, ενός φιλήσυχου πολεμιστή που η μοίρα θα τον φέρει σε ένα τραγικό μονοπάτι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*