Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2021 η κυκλοφορία του Bustafellows στη Δύση για Nintendo Switch και PC (trailer)

Η PQube ανακοίνωσε πως το Bustafellows θα κυκλοφορήσει στη δύση μέσα στο 2021 για Nintendo Switch και PC. Η αγγλική έκδοση του ερχόμενου τίτλου θα περιέχει κείμενο στα αγγλικά με τις φωνές να παραμένουν στα ιαπωνικά. Πρόκειται για ένα παιχνίδι κατηγορίας otome visual novel που κυκλοφόρησε αρχικά το 2019 στην Ιαπωνία για το Nintendo Switch και τις συσκευές android και iOS.

Διαδραματίζεται στη βορειο-ανατολιτική πόλη των ΗΠΑ New Sieg, με την πρωταγωνίστρια Teuta να έχει την ικανότητα να μεταφέρεται στο παρελθόν για μικρό χρονικό διάστημα. Έπειτα από μία κακή στιγμή αποφασίζει να μεταφερθεί στο σώμα του Limbo Fitzgerald και να δει το παρελθόν του, ώστε να καταφέρει να τον σώσει. Εδώ αναλαμβάνετε δράση σε ένα ρομάντσο που περιέχει δυνατούς γρίφους και διαφορετικά endings.


Δείτε το trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*