Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty: Black Ops 4 δεν θα διαθέτει single player story mode

*
Σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στην ανάπτυξη του project και θέλησαν να διατηρηθεί το καθεστώς ανωνυμίας τους, το Call of Duty: Black Ops 4 δεν θα διαθέτει single player story mode, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά σε τίτλο του franchise. Από πλευράς της η Activision δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα και μάλιστα, εκπρόσωπος τύπου δήλωσε ότι "Δεν απαντάμε σε φήμες. Κοιτάμε μονάχα τη 17η Μαΐου, οπότε το Black Ops 4 θα αποκαλυφθεί επίσημα". Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας του Black Ops 4 δεν είναι και πολύ μακριά, ήταν εμφανές ότι το single-player campaign δεν θα ήταν ολοκληρωμένο.

Έτσι η Treyarch επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη και επέκταση του multiplayer αλλά και του δημοφιλούς Zombies mode. Επιπλέον, δόθηκε έμφαση στα cooperative modes, ως αντιστάθμισμα για το single-player campaign. Επιπλέον δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το moto για το Black Ops 4 είναι “forget what you know”, οπότε σε αυτό ίσως εντάσσονται και τα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Το Call of Duty: Black Ops 4 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου 2018 για PlayStation 4, Windows PC και Xbox One.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Call of Duty: Black Ops
    • 16+ pegi 16+
      • 7.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (24)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.callofduty.com FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Αν ισχύει, λογικά θα πέσει mini ''κράξιμο'' , αν και ελάχιστοι παίζουν COD για το story.Στις φήμες που υπάρχουν αναφέρεται επίσης η πιθανότητα και για Battle Royale mode μιας και είναι μόδα...Tο περίεργο για μένα,είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας για αρχές Οκώβρη...ψάχνοντας λίγο παλαιότερες κυκλοφορίες της σειράς είδα ότι κάθε χρόνο κυκλοφορεί στα τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη...Έχω την εντύπωση ότι η Activision , γνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι στις 26 Οκτώβρη θα κινηθούν στο Red Dead Redemption 2 (κανονικό story και online) , βιάζεται φέτος να πετάξει ένα ''εθιστικό'' multi για να κρατήσει κόσμο στους servers...Αν κονταροχτυπηθεί και με το νέο Battlefield , που θα βγεί εκείνες τις μέρες λογικά, ίσως να πέσουν οι πωλήσεις και να σκεφτούν επιτέλους να ξεκινήσουν νέο IP...Πόσα zombie mode να αντέξουμε πια :p

    • mysterious
    • To ξεκίνησαν με το Black ops 3 για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς και το ολοκληρώνουν τώρα.Κακά τα ψέμματα ψιλοαναμενόμενο αφού σχεδόν όλοι για το multi αγοράζουν τα COD.Να υπάρχει όμως και μια ανάλογη μείωση τιμής,ένα δεκάρικο θα ήταν καλοδεχούμενο.Αν και πάλι...ένα καλό COD σου προσφέρει κυριολεκτικά άπειρες ώρες και τα λεφτά του τα βγάζει και με το παραπάνω.

*