Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Castle Crashers Remastered έρχεται το Σεπτέμβριο στο Nintendo Switch (trailer)

*
Η ομάδα ανάπτυξης του Castle Crashers, The Behemoth, ανακοίνωσε πως η remastered έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 17 Σεπτεμβρίου 2019, με την έκδοση για το PlayStation 4 να ακολουθεί σύντομα. Αρχικά το στούντιο είχε προγραμματίσει το Castle Crashers Remastered να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, όμως η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να καθυστερήσει λίγο την κυκλοφορία του ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και ο τίτλος να διατεθεί στο κοινό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Συγκεκριμένα το στούντιο εξήγησε πως ενώ το Castle Crashers Remastered έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα έχει να ασχοληθεί με κονσόλα της Sony από το PlayStation 3 και με την Nintendo από το GameCube. Αυτό, όπως είναι αναμενόμενο, ειδικά για μια μικρή ομάδα, ήρθε με αρκετές προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπιστούν. Δείτε το trailer που ακολουθεί:




To Castle Crashers Remastered τρέχει στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, περιλαμβάνει αρκετές διορθώσεις σε προβλήματα του αρχικού και έρχεται με όλο το υλικό που έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*