Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Skate City θα σας μυήσει στα κόλπα του skateboarding (trailer)

Το street skateboarding game Skate City θα κυκλοφορήσει σύντομα σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store). Αυτό ανακοίνωσαν ο publisher Snowman και η developer Agens. Ο τίτλος λανσαρίστηκε για Apple Arcade τον Σεπτέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με τον παραγωγό Andrew Schimmel, το Skate City προσφέρει κάτι διαφορετικό σε όσους αγαπάνε το skateboarding και η ομάδα ανάπτυξης ανυπομονεί να ακούσει τη γνώμη των παικτών αλλά και να μυήσει όσο το δυνατό περισσότερους στο είδος. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους σε πραγματικές τοποθεσίες, που βρίσκονται σε πόλεις όπως η Βαρκελώνη, το Όσλο και το Σαν Ντιέγκο.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*