Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Outer Worlds έρχεται στο Steam σε λίγες μέρες

*
Οι Private Division και Obsidian Entertainment θα κυκλοφορήσουν την έκδοση του The Outer Worlds για PC και στο Steam, ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά του μέσα από το Epic Games Store. Η κυκλοφορία του μέσα από το ψηφιακό κατάστημα της Valve αναμένεται στις 23 Οκτωβρίου. Ο τίτλος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019 για PlayStation 4, Xbox One και PC τον Οκτώβριο του 2019, ενώ τον Ιούνιο του 2020 κυκλοφόρησε και για το Nintendo Switch.

Για να παίξετε το The Outer Worlds στο PC σας θα χρειαστείτε, σύμφωνα με τις ελάχιστες απαιτήσεις του τίτλου, έναν επεξεργαστή Intel Core i3-3225 ή AMD Phenom II X6 1100T, 4GB μνήμης RAM, 40GB ελεύθερο χώρο στο σκληρό σας δίσκο και κάρτα γραφικών Nvidia GTX 650 ή AMD HD 7850.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*