Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Valheim ξεπέρασε τους 500 χιλιάδες ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες στο Steam

*
Σύμφωνα με το Steam Charts, το Valheim μέτρησε 502.387 ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες στις 21 Φεβρουαρίου. Μόνο άλλοι 4 τίτλοι έχουν καταφέρει κάτι αντίστοιχο στο Steam: το PUBG, το CS:GO, το Dota 2 και το Cyberpunk 2077. Αυτό σημαίνει πως το Valheim ξεπέρασε σε ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών τίτλους όπως Terraria, Fallout 4 και Among Us.

Το Viking survival game Valheim πούλησε περισσότερα από τρία εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στις πρώτες 16 ημέρες κυκλοφορίας του. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή αρχή για ένα early access game από μια ιδιαίτερα μικρή ομάδα developers, όμως η Iron Gate δήλωσε έτοιμη να διευρύνει το δυναμικό της έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στην υψηλή ζήτηση που έχει προκύψει για το παιχνίδι της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*