Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το studio της Jade Raymond ετοιμάζει online game για το PS5

*
Η Haven Entertainment Studios της Jade Raymond, ετοιμάζει νέο παιχνίδι για PlayStation 5 και PC. Το IP λέγεται πως θα ανήκει στο PlayStation και ως παιχνίδι αναμένεται να είναι ένας συνεχώς εξελισσόμενος online τίτλος. Όλα αυτά σύμφωνα με αναφορές του γαλλικού μέσου La Devoir, το οποίο ισχυρίζεται πως η Sony προσέγγισε τη Haven ζητώντας της τρεις διαφορετικές προτάσεις μεγάλων projects. Η εταιρεία στη συνέχεια εκδήλωσε το ενδιαφέρον της και για τις τρεις προτάσεις της Haven, με την τελευταία να αποφασίζει τελικά το project με το οποίο θα συνεχίσει.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει παραθέτοντας δηλώσεις της ίδιας της Raymond, με τις οποίες εξηγούσε το πώς ο νέος αυτός τίτλος θα εκμεταλλεύεται στα άκρα την τεχνολογία του PlayStation 5, κάτι για το οποίο ζήτησε τη βοήθεια του Mark Cerny – του σχεδιαστή της κονσόλας. Οι λεπτομέρειες δυστυχώς σταματούν εκεί και φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά για να μάθουμε περισσότερα καθώς το πιθανότερο είναι η Haven να εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο project μόλις έναν χρόνο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*