Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τhe Game Awards 2019: Δείτε το πρώτο trailer του Fast & Furious Crossroads της Slightly Mad Studios

*
Η Slightly Mad Studios και η Bandai Namco ανακοίνωσαν στα The Game Awards 2019 τη δημιουργία ενός νέου παιχνιδιού αγώνων που θα διαδραματίζεται στο σύμπαν της γνωστής κινηματογραφικής σειράς The Fast and the Furious και θα έχει τίτλο Fast & Furious Crossroads. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ορίστηκε για τον Μαίο του 2020 για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Το παιχνίδι έρχεται λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της ένατης ταινίας στους κινηματογράφους, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαΐου 2020. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τόσο περιεχόμενο ενός παίκτη όσο και multiplayer λειτουργία, για την οποία θα μάθουμε περισσότερα σε λίγο καιρό.

Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay του παιχνιδιού, όπως για παράδειγμα αν θα είναι αποκλειστικά με το αυτοκίνητο οι αποστολές στο ύφος του πρώτου Driver ή αν θα έχουμε και τον χειρισμό των χαρακτήρων όπως είδαμε σε μετέπειτα κεφάλαια της σειράς. Δείτε παρακάτω το trailer της ανακοίνωσης:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*