Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για ακύρωση του Ryse 2

Σε συνέχεια της διάψευσης εκ μέρους της Crytek ότι το στούντιο αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ανώνυμες πηγές από το εσωτερικό της ομάδας επιβεβαιώνουν ότι όντως υπάρχουν τα συγκεκριμένα προβλήματα και αυτά έχουν οδηγήσει (εκτός από όλα τα «άλλα») στην ακύρωση της συνέχειας του Ryse: Son of Rome. Μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας, δέκα νυν και πρώην υπάλληλοι της Crytek δήλωσαν στο Kotaku ότι η Crytek όχι μόνο βρίσκεται πίσω όσον αφορά στις πληρωμές μισθών, αλλά και ότι 100 υπάλληλοι έχουν εγκαταλείψει το στούντιο από το Μάρτιο του 2014. Επίσης, πολλά παιχνίδια έχουν ακυρωθεί και κάθε εργασία όσον αφορά στη συνέχεια του Ryse έχει διακοπεί.



Οι ίδιοι υπάλληλοι είπαν ότι η Crytek διαβεβαιώνει συνεχώς το προσωπικό ότι όλα τα θέματα θα διορθωθούν στο άμεσο μέλλον, όμως για την ώρα δεν υπάρχει καμία προοπτική. Ένα ακόμα από τα βασικά παράπονα του προσωπικού είναι η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των στούντιο της Crytek (Austin, Nottingham και Frankfurt). Ακόμα είπαν ότι η κίνηση της Crytek να αναπτύξει free-to-play τίτλους όπως το νέο της MOBA και το Warface δημιουργούν επίσης αβεβαιότητα και επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις. Μάλιστα το Warface δεν κατόρθωσε να ελκύσει το ενδιαφέρον των gamers εκτός Ρωσίας.



«Αντί να επικεντρωνόμαστε στα δυνατά σημεία της εταιρείας τα οποία είναι η CryEngine και οι ΑΑΑ τίτλοι για PC, απλά κυνηγούσαμε οτιδήποτε νέο στη βιομηχανία. Βεβαίως κάθε φορά βρισκόμασταν πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό», δήλωσε ένα από τους υπαλλήλους. Κατά τη διάρκεια της Ε3 η Crytek ανακοίνωσε το Homefront: The Revolution για Linux, Mac, PC, PlayStation 4 και Xbox One, με ημερομηνία κυκλοφορίας εντός του 2015. Άραγε θα καταφέρει o τίτλος να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων;

GTA 6: Ο leaker απειλεί να δώσει το build σε εκατομμύρια gamers

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Βασικά πιστεύω ότι το κυριότερο δεν είναι αν θα κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια που αναμένει ο κόσμος αλλά αν η εταιρία πληρώσει όσους εργαζόμενους έχει απλήρωτους για να έχουν και αυτοί λόγο να κάνουν τη δουλειά τους εάν και εφόσον ισχύουν όλες αυτές οι φήμες.

    • tasosdimakis
    • Μακαρι να μην ειναι αληθεια.αλλα οπως λεει και ο φιλος mysterious καπνος χωρις πυρκαγια....τι να πω?ελπιζω να βρεθει μια λυση αν ειναι αληθεια ολα αυτα.

    • BigDaddy
    • Αφου πηγε απατο το ryse πως να βγει και 2ο? Καλυτερα για ακυρωση να μην μπαινουν μεσα και την πληρωνουν την νυφη (στη καριερα τους στη ζωη τους) οι υπαλληλοι Στη τελικη ας προσεχαν σε τι hardware θα το εβγαζαν.Οι χρηματοδοτησεις απεξω για αποκλειστικη διαθεσιμοτητα σε ενα συστημα (ειδικα οταν κουβαλουσε/ και κουβαλα πανω του πολλα λαθη) αυτα φερνουν.!!!

    • Whitey
    • Πάντως, δε θα μου έκανε εντύπωση αν το Homefront θα καθορίσει την πτώχευση ή τη διατήρηση της Crytek.

      Όσο για το νέο MOBA που ετοιμάζουν θεωρώ πως είναι χάσιμο χρημάτων μιας και ήδη υπάρχουν δύο-τρεις δυνατοί τίτλοι στο είδος και πάρα πολλοί άλλοι που απλά πηγαίνουν μέτρια.

*