Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες θέλουν το Watch Dogs 3 να διαδραματίζεται στο Λονδίνο

*
Όπως πάει το πράγμα, πριν από την Ε3 2019 θα γνωρίζουμε τις τοποθεσίες που θα διαδραματιστούν οι επόμενοι τίτλοι δύο κύριων franchises της Ubisoft. Έτσι λοιπόν, μετά το επόμενο Assassin's Creed που φημολογείται οτι σχετίζεται με τους Βίκινγκς, τα γεγονότα του Watch Dogs 3 θα λάβουν χώρα στο Λονδίνο. Η φήμη αυτή κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό και επιπλέον σε ένα patch που έφερε αλλαγές στο τέλος του Watch Dogs 2, υπάρχουν αναφορές στο Brixton, μια περιοχή της αγγλικής πρωτεύουσας. Το πλέον ενδιαφέρον είναι οτι η επιλογή αυτής της πόλης θα επηρεάσει άμεσα τη δυνατότητα χρήσης όπλων, μια και η εύρεσή τους στην Αγγλία δεν είναι τόσο εύκολη όπως στις Η.Π.Α. Οποιαδήποτε απορία και αν υπάρχει, λογικά θα απαντηθεί στην επερχόμενη Ε3.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*