Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Έρχεται το Metal Gear Solid Collection στο PS5

*
Μια νέα και ενδιαφέρουσα φήμη έκανε την εμφάνισή της τις τελευταίες ώρες και αφορά στην κυκλοφορία μιας Metal Gear Solid Collection για το PS5. Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται, Sony και Konami φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει στην κυκλοφορία ενός πακέτου που θα περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια της σειράς και θα γίνει διαθέσιμο για το PS5 τον Σεπτέμβριο του 2021. Στο πακέτο λέγεται πως θα περιλαμβάνονται τα Metal Gear Solid: Twin Snakes, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater και Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Ούτε η Sony ούτε η Konami δείχνουν να επιβεβαιώνουν τίποτα προς το παρόν την εξέλιξη και μένει να δούμε αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά τελικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*