Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: To GTA 6 θα επιστρέψει στη Vice City με θηλυκό πρωταγωνιστή (video)

Φήμες και πληροφορίες από δήθεν insiders για το Grand Theft Auto VI έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, ο Tom Henderson, αποκαλύπτει πως το επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς θα επιστρέψει στη Vice City, με ένα χάρτη που θα τροποποιείται διαρκώς, σε μοντέρνο σκηνικό και θηλυκό πρωταγωνιστή. Όλες τις πληροφορίες που υποτίθεται ότι διαθέτει ο Henderson τις μοιράστηκε μέσω ενός video που ανάρτησε στο YouTube και θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Για να πάρετε μια ιδέα πριν ξεκινήσετε να παρακολουθείτε, ο χάρτης αναμένεται να είναι μικρότερος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια GTA και θα τροποποιείται με DLC και διάφορα events. Επιπλέον, θα υπάρχουν πολλοί επιλέξιμοι χαρακτήρες και μία από αυτούς θα έχει μεγάλη ευχέρεια στον χειρισμό της τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας πρακτικές hacking. Το λανσάρισμα του τίτλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ 2024 και 2025 σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*